Aniutka napisał(a):Przyciągnęłam samochódw świetnej cenie, w świetnym stanie ( nie nowy, ale jak nowy)...hmm, pamiętacie, w naszej zabawie na duże pieniądze umieściłam kiedyś zdjęcie terenówki/SUV'a, no i to jest coś w tym stylu
Przeglądy zrobione, jazdy próbne i testy też (karty też pozytywnie się wypowiedziały).

Aniutka napisał(a):Przyciągnęłam samochódw świetnej cenie, w świetnym stanie ( nie nowy, ale jak nowy)...hmm, pamiętacie, w naszej zabawie na duże pieniądze umieściłam kiedyś zdjęcie terenówki/SUV'a, no i to jest coś w tym stylu
Przeglądy zrobione, jazdy próbne i testy też (karty też pozytywnie się wypowiedziały).

Kokos napisał(a):A właśnie. PiszmyPrzyciągnęłam w okazyjnej cenie idealną szafeczkę na moje czarownicowe akcesoria

Aniutka napisał(a):Przyciągnęliśmy słodkości - rogale świętomarcińskie, kurier przyniósłzupełnie niespodziewanie, jak się okazało od jakiejś kiedyś z nami współpracującej firmy. Mniam! ( rozmawialiśmy o tych rogalach sobie dwa dni temu i mieliśmy sobie dziś kupić)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości