Co udało nam się przyciągnąć

Re: Co udało nam się przyciągnąć

Postprzez magicmind » Wt lis 21, 2017 +217:26

nie wiem czy to przyciągnięcie ale chciałem zawsze nauczyć się pływać, nie wiem czemu ale od zawsze ciągnęło mnie do wody.
Jednocześnie nigdy nie miałem nikogo takiego z kim mógłbym chodzić na basen albo kto mógłby mnie uczyć. Był to zawsze mój kompleks i było mi przykro ,że nie umiem pływać.

od jakiegoś czasu czyli tak od roku wizualizowałem ,że mam z kim chodzić na basen bo samemu się wstydziłem i bałem nawet pójść na basen.
Udało mi się parę razy to przyciągnąć czyli ktoś mi zaproponował sam od siebie (ja nic nie wspominałem) jakieś wyjście na basen.
Były to jednak sporadyczne wyjścia a do tego te osoby nie umiały pływać.

Ciągle mnie ciągnęło do tej wody, nawet miałem sny że pływam i było to wspaniałe uczucie.

W końcu pewnego dnia postanowiłem ,że kupie sobie karnet i zacznę się sam uczyć pływania, uda się to się uda a jak nie to trudno. Nie zważałem na to jak będę postrzegany na basenie przez ratowników czy innych ludzi.Pooglądałem sobie filmiki na youtube z naukami pływania i zacząłem chodzić.

I udało się, w niecałe pół miesiąca chodzenia nauczyłem się sam pływać :wink:

Nie wiem czy to wielki wyczyn czy przyciągniecie ale stało się. Umiem pływać i nauczyłem się tego zupełnie sam :wink:

super by było gdyby z innymi sprawami było tak prosto ale niestety nie mam innych przyciągnięć którymi mógłbym sie pochwalić.
Obrazek
magicmind

Postprzez » Wt lis 21, 2017 +217:26

Postprzez (Daria) » Wt lis 21, 2017 +221:29

Gratuluje magic, to jest super sprawa ;)
(Daria)

Postprzez magicmind » Wt lis 21, 2017 +221:32

(Daria) napisał(a):Gratuluje magic, to jest super sprawa ;)

Dzięki Daria :)
Obrazek
magicmind

Postprzez magicmind » Śr gru 06, 2017 +218:05

Pochwalę się, bo właśnie przepłynąłem bez odpoczynku pierwsze 1000 metrów, coś co wydawało mi się trudne zrobiłem z duża łatwością ledwie po 2 miesiącach nauki pływania :D :)
Obrazek
magicmind

Postprzez Aniutka » N gru 10, 2017 +210:38

Książkę i płytę ( obie to nowości i bardzo pożądane przez nas pozycje :) ) za darmo! i wcale nie jako prezent mikołajkowy czy coś :)
Aniutka

Postprzez LuigiK » N gru 10, 2017 +222:05

Aniutka ale przyjemne przyciągnięcia :) :) ja ostatnio mało takich miewam właśnie drobniejszych ale bardzo cieszących- na zasadzie właśnie jakieś darmoszki czy coś. Ostatni raz to chyba jak kupiłam moją wodę toaletową ukochaną w ilości sztuk 2 w cenie jednej ;D

Magic, 1000 metrów przepłynąć to bardzo dużo, gratuluję!
LuigiK

Postprzez Aniutka » Pn gru 11, 2017 +206:06

LuigiK napisał(a):Aniutka ale przyjemne przyciągnięcia :) :) ja ostatnio mało takich miewam właśnie drobniejszych ale bardzo cieszących- na zasadzie właśnie jakieś darmoszki czy coś. Ostatni raz to chyba jak kupiłam moją wodę toaletową ukochaną w ilości sztuk 2 w cenie jednej ;D

LuigiK, ja właśnie co chwile takie drobne fajne rzeczy przyciągam, teraz pora na spektakularne przyciągnięcia! :)
MOże właśnie coś wielkiego Ci się szykuje?
Aniutka

Postprzez LuigiK » Wt gru 12, 2017 +223:23

Aniutka napisał(a):
LuigiK napisał(a):Aniutka ale przyjemne przyciągnięcia :) :) ja ostatnio mało takich miewam właśnie drobniejszych ale bardzo cieszących- na zasadzie właśnie jakieś darmoszki czy coś. Ostatni raz to chyba jak kupiłam moją wodę toaletową ukochaną w ilości sztuk 2 w cenie jednej ;D

LuigiK, ja właśnie co chwile takie drobne fajne rzeczy przyciągam, teraz pora na spektakularne przyciągnięcia! :)
MOże właśnie coś wielkiego Ci się szykuje?

A bardzo chętnie, spektakularne przyciągnięcia zawsze w cenie! :mrgreen: :D
LuigiK

Postprzez Aniutka » Pn gru 18, 2017 +207:20

Darmowe bilety do kina dla 2 osób :), w weekend wykorzystane!
Aniutka

Postprzez olena66 » Pt wrz 28, 2018 +208:36

pewna sprawa sie sama rozwiazala, a ja sie martwilam o to dobre kilka tygodni :(
olena66

Postprzez » Pt wrz 28, 2018 +208:36

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawo Przyciągania